Chashniki.630 fabrikant van droge transformatorenHoe onderscheid te maken tussen goede en slechte kw

  • vrijgavetijd:2022-11-08 13:23:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:393
  • Korte omschrijving:

    Chashniki.,Elektrische transformatorGeluidsoplossing van droge transformatorenChashniki.De transformator fabrikant zei dat de selec

Artikel inhoud

Elektrische transformator

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Chashniki.De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Fabrikant van transformatoren

Denizli.De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’ D, D, D,Chashniki.Productievideo van droge transformatoren, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Look van olie van de radiator

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.


Chashniki.630 fabrikant van droge transformatorenHoe onderscheid te maken tussen goede en slechte kwaliteit?



lekkage van olie bij loopflens

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum,Chashniki.Prijs van 500 KVA-box type transformator, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Verslag over de kwaliteitscontroleDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, tunnelbouw chemische bedrijven en fabrieken.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Fabrikant van transformatoren


Chashniki.630 fabrikant van droge transformatorenHoe onderscheid te maken tussen goede en slechte kwaliteit?



De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

systeemHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, lossing, ontbranding, rook olielekkage,Chashniki.Analyse van transformatoren, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Chashniki.De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Wiringwijze van droge transformator:

Chashniki.Overige productinformatie
  • NijkerkKleine extra liftenKlant eerst

    NijkerkKleine extra liftenKlant eerst

  • Groene bergstadHydraulisch hefplatformCategorie voordeel

    Groene bergstadHydraulisch hefplatformCategorie voordeel

  • Koeln-NippeZeven transport hydraulisch hefplatformStijgende markt komt eraan

    Koeln-NippeZeven transport hydraulisch hefplatformStijgende markt komt eraan

  • Lv LiangHet hydraulische hefplatform kan niet worden opgehevenToepassing in mechanische staalconstru

    Lv LiangHet hydraulische hefplatform kan niet worden opgehevenToepassing in mechanische staalconstru

  • PulawyNameVast type hydraulisch hefplatformProductieniveau van apparatuur verbeteren

    PulawyNameVast type hydraulisch hefplatformProductieniveau van apparatuur verbeteren

  • PulawyNameJiyang hydraulisch hefplatformTien redenen om te kiezen

    PulawyNameJiyang hydraulisch hefplatformTien redenen om te kiezen

  • PulawyNameHydraulisch hefplatformToepasselijk bereik:

    PulawyNameHydraulisch hefplatformToepasselijk bereik:

  • PulawyNameHydraulische instapbrug fabriekWaarde gerealiseerd in veel industrieën

    PulawyNameHydraulische instapbrug fabriekWaarde gerealiseerd in veel industrieën

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!